Sapa Ingat Drama Cinta Korporat Lakonan Azah Aziz, Rusdi Ramli, Amy Mastura Tahun 1996

Drama Cinta Korporat TV3 ni rasanya drama yg jadi kick start wat shooting kat luar negara rasanya. Coz lepas tu berduyun2x drama shooting luar negara dibuat macam drama Cinta Antara Benua  & Cinderella. Lagu tema drama ini iaitu Kembalilah Amy Mastura mmg sgt peymes tahun 1996. Ioollss dulu asal balik sekolah, mesti duk tunggu depan TV nak tgk drama ni, hihi. Lakonan Azah Aziz, Rusdi Ramli dan Azhar Sulaiman mmg best bangat. 

Credit Picture to www.sinar.fm.

Credit to Airkopi9 You Tube Channel

1 ulasan:

  1. QQTAIPAN .ORG | QQTAIPAN .NET | TAIPANQQ .VEGAS
    -KARTU BOLEH BANDING, SERVICE JANGAN TANDING !-
    Jangan Menunda Kemenangan Bermain Anda ! Segera Daftarkan User ID nya & Mainkan Kartu Bagusnya.
    Dengan minimal Deposit hanya Rp 20.000,-
    1 user ID sudah bisa bermain 7 Permainan.
    • BandarQ
    • AduQ
    • Capsa
    • Domino99
    • Poker
    • Bandarpoker.
    • Sakong
    Kami juga akan memudahkan anda untuk pembuatan ID dengan registrasi secara gratis.
    Untuk proses DEPO & WITHDRAW langsung ditangani oleh
    customer service kami yang profesional dan ramah.
    NO SYSTEM ROBOT!!! 100 % PLAYER Vs PLAYER
    Anda Juga Dapat Memainkannya Via Android / IPhone / IPad
    Untuk info lebih jelas silahkan hubungi CS kami-Online 24jam !!
    • WA: +62 813 8217 0873
    • BB : D60E4A61
    • BB : 2B3D83BE

    BalasPadam